Terug van weggeweest

De titel van dit eerste bericht slaat de spijker op zijn kop. Na enkele jaren van afwezigheid ben ik vanaf nu namelijk weer terug op het World Wide Web met een eigen website/blog. En ik moet zeggen dat dat met een uitermate goed en enerverend gevoel is. Want ondanks dat ik eigenlijk gewoon de draad oppak, waar ik die een paar jaar geleden heb laten vallen, voelt het toch als een totaal nieuwe start met een eveneens geheel nieuwe website.

De afgelopen twee jaar is de motivatie om met fotografie bezig te zijn niet heel erg hoog geweest. Een paar maanden geleden echter bekroop me plotseling het gevoel, dat ik wat miste. Initieel kon ik er nog niet goed de vinger achter krijgen, wat dat nou precies was. Maar na verloop van tijd kwam ik tot de conclusie, dat er een creatieve uitlaatklep ontbrak.

Toekomstige gereedschappen

Natuurlijk zijn er vele manieren om hier invulling aan te geven. Echter omdat zowel fotografie zelf als het schrijven erover me in het verleden altijd veel voldoening en plezier heeft gegeven, was de kogel dus snel door de kerk. Sinds kort is het waakvlammetje van de fotografie dan ook weer flink opgestookt en giert de motivatie de pan uit. Ik zit boordevol ideeën en heb de intentie om er (weer) iets moois van te maken. Genoeg nu voor wat betreft deze introductie en op naar de werkelijke terugkeer…!

Next Bloemencorso

6 Comments

  1. Wat ontzettend leuk dat je (weer) gaat schrijven en fotograferen Patrick. Ik ben reuze benieuwd naar het vervolg. Heel veel plezier!

  2. Hé Patrick,
    Ziet er profi uit die site! En hele mooie foto’s. Nog niet zoveel maar ben benieuwd welke er nog volgen. Heb er wel vertrouwen in!
    Groeten René

Leave a comment

Dit is helaas niet mogelijk...